Mobilt Bredband Kontantkort

Även om det vanligaste mobila bredbandet innebär en fast månadsavgift, så går det även att använda sig av mobilt bredband med kontant kort. Med mobilt bredband kontantkort betalar du bara för det du faktiskt surfar och fyller på ditt abonnemang precis som man gör vid kontantkort till mobiltelefonen. I övrigt fungerar det på samma vis som vanligt mobilt bredband, det vill säga att du surfar på samma nät som telefonnätet.

Exempel på operatörer som idag kan erbjuda mobilt bredband kontantkort är: Telenor, Comviq surf och Tre.

Dessa är deras nuvarnade erbjudanden (klicka på aktören för att läsa mer om erbjudandet)

Telenor – 399 kr startavgift och då ingår 7 dagars surfande. Tankas sedan för minst 1 vecka och kostar 89kr / vecka.
Comviq Surf – 199 kr startavgift och ingår 1 dags surfande. Dagssurf 29 kr, Veckosurf 89 kr.

Fördelar med mobilt bredband kontantkort

De största fördelarna med mobilt bredband kontantkort är att får koll på dina utgifter, samt att du inte binder upp dig på något. Att fylla på kontantkortet fungerar alltså på precis samma sätt som om du har använt ett kontantkort till mobilen. Om du efter ett tag hittar en annan operatör med mobilt internet på kontantkort som kanske har gynnsammare villkor, kan du utan problem byta över till denna då det inte finns någon uppsägningstid.

 

Mobilt bredband kontant är relativt nytt och gör att du inte behöver betala en månadsavgift. Du betalar istället bara för den trafiken du surfar för, och sedan kan du ladda på ditt kort för att surfa i en dag, en veka eller en månad.

De aktörerna som erbjuder mobilt bredband kontant är dessa och här nedan ser du nu deras erbjudanden.

Telenor – 399 kr startavgift och då ingår 7 dagars surfande.
>>Beställ här

Comviq Surf – 199 kr startavgift och ingår 24h surfande.
>> Beställ här!

Fördelen med mobilt bredband med kontantkort

Den största fördelen är att du bara betalar för när du surfar. Istället för att ha en fast avgift varje månad. Du är inte heller knuten till en aktör utan kan byta som man gör med en mobil.

En viktig sak att tänka på vid tecknandet är att ta en aktör som har bra täckning. De flesta har täckning i större delen av landet.

Internet med kontantkort

En relativt ny företelse är internet med kontaktkort. Vilket gör att du bara betalar för det du surfar. Du kommunicerar och använder internet när du vill, hur du vill och var du vill.

>> Lär mer om Comviqs kontanta mobila bredband här, just nu endast 199 kr

Aktuella erbjudanden för internet med kontantkort

Vi jämför olika aktörer som erbjuder internet med kontantkort. Där kollar vi ditt nedladdningstak, täckning och priser med mera. Här nedan hittar du vår jämförelse av alla aktörer som erbjuder denna tjänst.

Mobilt bredband kontant är kopplat till ett kontaktkort. Det är kanon på semestern, i sommarstugan osv.

Fördelen med kontantkort

Det är riktigt bra om ud behöver internet på vissa platser där du inte har internet annars. Som i sommarstugan eller på resan. Däremot om man surfar mycket är ett vanligt mobilt bredband att föredra.