Net1 – Mobilt Bredband

net1Net 1 är den nya stjärnan på himlen är det kommer till mobilt bredband. Ingen annan internetoperatör idag täcker större yta av vårt avlånga land så nu kan du verkligen surfa ostört även ute på landet. Ta med ditt mobila bredband på semester, resan eller hem till nära och kära utan att behöva tumma på varken hastighet eller prestanda. Förutom sitt mobila bredband med USB-moden så erbjuder även Net1 flera smarta lösningar för dig som tycker om att spendera din lediga tid på sjön eller i husvagnen.

Net1 är idag en av de starkaste konkurrenterna till de stora svenska internetoperatörerna som har varit på marknaden länge. För att vara ett steg före kan Net1 inte bara erbjuda den bästa täckningen i landet utan också fri surf i både Danmark och Norge. Du behöver alltså inte oroa dig för extra kostnader när du åker över gränsen till våra skandinaviska grannar.

Med Net1 mobila bredband kan du surfa med hastigheter upp till 3,1 Mbit/sek för oslagbara priser. Kika gärna in på www.net1.se för att läsa om de senaste kampanjerna. Beställer du ditt mobila bredband via hemsidan så bjuder Net1 på fraktkostnaden. Har du frågor om mobilt bredband eller Net1 så är du mycket välkommen att kontakta kundtjänst via telefon eller Net1s hemsida.

Hemsida: http://www.net1.se

Net1/Ice.net mobilt bredband recension

Ice.net som numera heter Net1 har ett mobilt bredband som täcker in 90 % av Sverige. Bredbandet ska fungera lika bra i sommarstugan som på båten och lanseras som ett mobilt bredband för platser som i normala fall inte täcks in. Net1 använder sig av NMT-nätet, vilket ger en svårslagen täckning jämfört med andra nät. Tekniken är framtagen för länder som har stor yta och används även med framgång i Kina och USA.

>> Net1 – mobilt bredband fr. 99 kr/mån här!

Bra att känna till om Net1 mobilt bredband

På Net1s hemsida kan du göra ett snabbt test som visar vilket mobilt bredbandspaket som passar just dig. Här finns även en täckningskarta så att du enkelt tar reda på om det mobila bredbandet kan användas i just ditt område. Du får alltid prova Ice mobila bredband i 14 dagar innan du bestämmer dig.

Mobila bredband från Ice.net/Net1

Ice kallar sitt mobila bredband för Mobila Paketet. Med mobilt bredband från Ice surfar du i hastigheter upp till 3,1 Mbit/sekunden och det ingår 5 Gb datatrafik. Du betalar en fast månadskostnad, samt en startavgift som engångskostnad. Modemet ingår. Du behöver inga SIM-kort eller koder för att använda mobilt bredband från Ice. När du beställer Ice Mobila Paketet ligger bindningstiden på 24 månader. Ice mobila bredband ger fri surf i både Norge och Danmark och passar därför dig som kanske reser mycket i tjänsten.