Om Mobilt Bredband Guiden

Webbplatsens syfte för oss är att informera om mobilt bredband, och där du kan enkelt få en snabb översikt och jämföra priser på just mobila bredband.

Webbplatsen är fortfarande under utveckling och vi hoppas kunna förbättra det väldigt mycket under kommande år. Vi ber er ha översikt och förståelse för att allting kanske inte fungerar som det ska.

Copyright / Upphovsrätt

Allt innehåll på mobiltbredbandguiden.se skyddas av upphovsrätten.  Vi är upphovsman till texterna, medan bilderna om inget annat anges, tillhör respektive upphovsman där vi endast innehar rättigheterna att använda dem. Vi kan därför inte tillåta att ni återanvänder eller ”lånar” de bilder som finns på webbplatsen utan att vända er till respektive upphovsman.

Om ni anser att mobiltbredbandguiden.se överträder någon upphovsrätt, var vänligen och kontakta oss så vi snarast möjligen kan åtgärda detta.

Använda oss som källa?

Du får gärna använda vår webbplats som källa för artiklar, nyheter eller skolarbete om du uppger källan i samband med din skrift. Var dock noga med att läsa igenom stycket om ”upphovsrätt” ovan.

Länka till oss

Du får givetvis länka till oss om du vill. Använd gärna Mobilt Bredband eller Mobilt Bredband Guiden som ankartext i din länk.

Kontakta Oss

Du kan självklart kontakta oss om du har några frågor gällande webbplatsen. Vänligen fyll i formuläret så tydligt som möjligt nedanför så hör vi av oss snart vi kan.

Vi kan tyvärr inte svara på frågor om specifika abonnemang, priser eller produkter. Det är bättre ni vänder er direkt till operatören om ni har frågor om produkter eller tjänster.

info@mobiltbredbandguiden.se

Integritetspolicy / Privacy Policy

På denna sida berättar vi hur vi hanterar dig som besökare, vilken information vi sparar i samband med ditt besök och eventuellt vilken information vi delar med oss till andra parter. När du navigerar på mobiltbredbandguiden.se så ger du ditt medgivande till dessa villkor.

Vilken information samlar vi in?
Vi och samarbetspartners kan samla information om ditt surfbeteende på webbplatsen och använda det för att visa mer relevanta annonser för dig.

Vi sparar även information som du med avsikt väljer att skicka till oss. Exempelvis om du går med i vårt nyhetsbrev eller fyller i vårt kontaktformulär.

Vad använder vi informationen för?
Den information som du skickar till oss eller som vi samlar in på automatik när du navigerar på webbplatsen kan komma att användas för:

  • Att ge dig ett mer personligt bemötande på webbplatsen.
  • Visa den formulärdata du skickat för andra besökande om det var det ursprungliga syftet. Exempelvis om du skickar in en recension eller en kommentar…
  • Att skicka e-post till dig om du efterfrågat det eller om det krävs för att validera din e-post eller bekräfta en handling på webbplatsen.

Hur skyddar vi din information?
Informationen du skickar till oss sparas bara så länge som det krävs för att sedan tas bort. Vi ser även till att säkerheten är så hög som möjligt och att vi är de enda som har tillgång till din information.

Använder vi kakor/cookies?
Ja, men i en väldigt begränsad mängd. De används för att förbättra din upplevelse av webbplatsen genom att komma ihåg val du tidigare gjort.

Vi och samarbetspartners använder även kakor för att ge dig relevant reklam och komma ihåg vilken reklam som redan visats för dig.

Lämnar vi ut någon information till tredje part?
Den personliga information som du skickar till oss via formulär lämnas inte ut till tredje part. Undantaget är om det i anknytning till formuläret anges något annat. Men detta sker självklart på ett tydligt sätt.

I övrigt lämnar vi aldrig ut någon information som inte är avsett att visas på webbplatsen.

Kommer jag få någon reklam om jag lämnar ut min e-post?
Vi lämnar inte ut din e-postadress till någon. Vi skickar aldrig oönskad e-post till någon. Du måste efterfråga reklam från oss innan du får något skickat till din e-postadress och vi döljer aldrig detta för dig.

Tredjepartslänkar
På mobiltbredbandguiden.se finns länkar som leder till andra webbplatser som inte har någon förknippning med mobiltbredbandguiden.se. Dessa webbplatser har i sin tur egna privacy policies som du bör läsa och godkänna innan du använder de webbplatserna. Vi har således inget ansvar över innehållet som finns på dessa webbplatser.

Vi jobbar för att ett skydda er integritet och tar gärna emot synpunkter och åsikter om vi länkar till webbplatser som är olämpliga.

Ditt medgivande!
När du använder och navigerar på mobiltbredbandguiden.se så godkänner du automatiskt denna policy om vilken information vi samlar in och hur vi använder den!