Telia – Mobilt Bredband

teliaTänk att kunna sitt näst intill var som helst, i parken, på fiket eller på bussen, med din dator och ha full tillgång till internet. Du behöver inte längre ha med sladdar, vara beroende av internetuttag eller lokala nätverk utan nu behöver du bara plugga i ditt USB-stick och sätta igång och surfa. Telia erbjuder nästan obegränsad åtkomst till internet med deras mobila bredband oavsett var du är i vårt avlånga land.

Så klart är du inte begränsad till deras svenska nät utan du kan ta ditt mobila bredband på resan. Att surfa utomlands är lite dyrare än när du använder Telias svenska nät så därför har Telia infört en kostnadskontroll som gör att ditt mobila bredband slutar att fungera när du nått 650 kr eller en summa du önskar så du slipper tråkiga fakturor efter semesterns nöjen.

Du kan välja mellan flera olika hastigheter och paketerbjudanden som du kan beställa på Telias hemsida eller i din lokala Telia butik. Nu kan Telia även erbjuda 4G med oslagbar surfhastighet för att kunna tillgodose alla dina behov. Är du osäker på vad du vill ha eller har frågor angående Telias mobila bredband så är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst så hjälper de dig så gott de kan.

Hemsida: