Tre – Mobilt Bredband

treMed 3 kan det inte gå fel! Efter att ha blivit utnämnd för fjärde året i rad till Sveriges bästa mobila bredband av branschtidningen Mobil är det inte någon tvekan om vem som är ledande vad gäller täckning, service och prestanda. 3 erbjuder Sveriges bästa 3G täckning och når 98, 5 % av landets invånare. 3 erbjuder flera möjligheter när det kommer till deras mobila bredband. Du kan själv bestämma vilken hastighet som passar dig, om du själv skall använda abonnemanget eller om du vill dela med dina nära och kära samt om du endast vill betala när du surfar. 3Bredband kontant är för dem som inte surfar så ofta men ändå vill ha flexibiliteten ett mobilt bredband erbjuder. Du kan surfa en dag, en vecka eller en hel månad, helt upp till dina behov. Du laddar lätt ditt kontantbredband på 3s hemsida. Använder du ditt mobila bredband dagligen så passar 3s bredbandsabonnemang dig bättre. Välj mellan baspaket, pluspaket eller maxpaket. Förutom fantastiska erbjudanden så kan du lägga till någon av extrafunktionerna som du kan läsa om på hemsidan för att skräddarsy ditt mobila bredband.

Behöver du hjälp eller har du frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till kundtjänst eller besöka din närmsta 3 återförsäljare.

Hemsida:

3/Tre mobilt bredband recension

Tre (3) har fått en rad utmärkelser för sitt mobila bredband, bland annat i Tidningen Mobil som 2009 utsåg dem till ”Bästa mobila bredband” för tredje året på raken. Även Expressen har i 2007 gett höga betyg till Tre, både med fem getingar och med titeln ”Bäst i test”. Tre har även, med hjälp av ett oberoende konsultföretag, testat sitt bredband på 160 olika platser i landet under 2008. Slutresultatet visade att Tre kan skryta med landets snabbaste bredband i både Malmö, Göteborg och Stockholm.

Tre Mobilt bredband just nu 3 månader gratis. Därefter 199 kr/månad.
>> Läs mer eller köp 3 mobilt bredband här

Bra att känna till om Tre mobilt bredband

Tre stryper din hastighet om du laddar ner mer än 20 GB under en månad, vilket betyder att du dessvärre kan få en hastighet på så lite som 200 Kbit/sekunden. Dock blir hastigheten som vanligt igen nästa månad.

Med mobilt bredband från Tre har du möjlighet att surfa över nästan hela Sverige. På Tre:s hemsida hittar du en täckningskarta där du kan ta reda på vilket mobilt bredband från Tre som passar just dig bäst. Generellt sett täcker Tre in 97 % av landet med sitt nät. För att kunna använda mobilt bredband ifrån Tre behöver du antingen ett modem eller ett datakort till datorn, vilka bägge är kompatibla med både PC och Mac. Detta betyder att de flesta av Tre:s produkter är tillgängliga för alla, oavsett dator.

Olika mobila bredband från Tre

Tre kan erbjuda flera olika typer av mobilt bredband, beroende av vilka behov du har: 3Bredband Bas, 3Bredband Plus och 3Bredband Max. Dessutom finns även 3Bredband Kontant. Du kan använda dem både som komplement till ditt fasta bredband och som fristående.

Först och främst kan du med deras grundabonnemang 3Bredband Bas få en hastighet på upp till 2 Mbit/sekunden. Detta passar bäst dig som inte surfar så ofta och som inte behöver så hög hastighet. Det andra alternativet är 3Bredband Plus med Turbo 3G, där du får en hastighet i upp mot 7,2 Mbit/sekunden och med det tredje alternativet, 3Bredband Max, från Tre Mobilt bredband får du en surfhastighet på ända upp till 21 Mbit/sekunden. Alternativ 3Bredband Max använder sig av en teknik som heter HSPA Evolved.

Med 3Bredband Kontant surfar du för en fast månadskostnad och i paketet ingår även modemet E122, samt även en veckas gratis surftid. De olika abonnemangen kommer i olika långa bindningstider, men alla finns tillgängliga med 0 månaders bindningstid mot en extra engångskostnad för modemet.